Foglalási szabályzat

Tisztelt vendégünk!


Köszönjük, hogy minket választott, és megtisztelt bizalmával. Ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani, kérjük az alábbi szabályokat olvassa el és legyen szíves betartani!

Megkérjük Önöket, hogy ha betegek, akkor ne jöjjenek el a kezelésre! Ebben az esetben ha lehetséges legalább 24 órával hamarabb az esedékes találkozó előtt jelezzék felénk, Ilyenkor időpontjukat mindenféle szankció nélkül töröljük, és igyekszünk minél hamarabb új időpontot találni.
Mivel a kezelés során sokszor közeli kontaktusban vagyunk akár 1 órán keresztül, ezért fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy ha úgy ítéljük meg, hogy egészégi állapotunk veszélyeztetve van a kezelést/gyógytornát elhalasztjuk.
Köszönjük, hogy segítik zavartalan működésünket! Mi mindent megteszünk, hogy tudjunk működni, megkérem Önöket, hogy vigyázzunk egymásra!

Tájékoztatjuk, hogy az árak tájékoztató jellegűek. Foglalása csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltuk valamilyen formában (pl. e-mail, telefon)
Amennyiben szeretné lemondani a lefoglalt időpontot, e-mailben jelezheti vagy a lenti linken megteheti a módosítást és a törlést is!
Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (a foglalási rendszerben, e-mailben vagy telefonon) figyelembe véve a nyitva tartást.
24 órán belüli lemondás esetén, vagy ha nem jelenik meg a lefoglalt időpontra a kezelés árát a következő alkalommal teljes összegben felszámoljuk, vagy levonjuk bérletéből, ha ez nem lehetséges díjbekérő számlával kiszámlázzuk.
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!